Fotbal jinak - 52 týmů si užilo Fotbal Cup 4x4

Netradiční formát turnaje zajistil každému mančaftu minimálně 8 sehraných zápasů s minimem prostojů. Stovky fanoušků z řad rodičů mohli na celkem 6 hřištích sledovat své malé hvězdy. Zároveň bojovali o cenu pro nejlepší fanklub. A co viděli? Rozvoj individuální techniky, spoustu kliček, průniků, střel a gólů. A právě góly dělají při našem turnaji radost hned dvakrát – za každý zásah totiž putuje v rámci projektu „Každý gól pomáhá“ 1,- Kč do Nadačního fondu Ozvěna, který podporuje sluchově handicapované děti. Během víkendu jsme napočítali neuvěřitelných 1 501 branek! 

Účast týmů byla velice pestrá a díky tomu se mohly regionální týmy poměřit s velkými jmény jako FC Slovan Liberec, FK Viktoria Žižkov, FA Bohemians Praha 1905, FK Mladá Boleslav či FK Dukla Praha. Konečné výsledky jednotlivých kategorií jsou k nahlédnutí níže, sluší se ale uvést vítěze jednotlivých kategorií:

U8 – FC Slovan Liberec

U9 – FK Pardubice

U10 – FK Dukla Praha

U11 – FK Meteor Praha VIII

Celý víkend se nesl v duchu fair-play ze strany hráčů, trenérů i rodičů. Jednoznačným vítězem turnaje se tak stal samotný FOTBAL. Za to si zaslouží všichni účastníci obrovské uznání!

Velkou podporu turnaji pak prokázali naši partneři, kterým patří velký dík – Sodovkárna Koli, Městys Červené Pečky, Chocoland, Stachema, Kopos, HATTRICK a domácí klub FK Červené Pečky. Díky nim si mohl každý hráč odnést nejen plno zážitků, ale také věcné ceny. Z našeho turnaje totiž nikdo neodjíždí s prázdnou! Těšíme se na vás v zimní sezóně na halovém turnaji Sendra Cup (22.1. 2022 v Kutné Hoře).

Fotografie z turnaje najdete na naší FB stránce.

Výsledky kategorií ke stažení:

U8

U9

U10

U11